Contact

De Raad voor Cultuur bevindt zich in het verzamelgebouw, waarin ook het Nationaal Archief is gehuisvest, tussen het Centraal Station, het winkelcentrum Babylon, de Koninklijke Bibliotheek en het Prins Bernhardviaduct. De ingang van de raad ligt tegenover de zij-uitgang van Spoor 12 (RandstadRail Erasmuslijn) van het Centraal Station.

Openbaar vervoer

Het Centraal Station is bereikbaar met de tram (HTM-lijnen 1, 2, 3, 6, 9, 12, 15, 16 en 17) en met diverse stads- en streekbussen. Raadpleeg voor een reisadvies voor het openbaar vervoer www.ns.nl of 9292.

Auto

Vanaf de A12 afslag 2 nemen; bij de stoplichten linksaf, blijf op de rechterstrook. Na de bocht rechtsaf slaan, fietspad kruisen en naar beneden rijden. Na ongeveer 50 meter scherpe bocht naar rechts, naar het parkeerterrein van de Koninklijke Bibliotheek (Navigatie adres Prins Willem Alexanderweg 7). Daarna melden bij de slagboom.

De raad heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Deze zijn gelegen aan de achterzijde, naast het Prins Bernhardviaduct bij de Koninklijke Bibliotheek. Hiervoor dient u aangemeld te zijn. Er zijn ook parkeergarages: de parkeergarage CS - New Babylon ligt naast het kantoor van de raad. De overige parkeergarages bevinden zich onder het Malieveld en in de Rijnstraat.

Route naar de parkeerplaats van de Raad voor Cultuur 

Adres en contactgegevens

Prins Willem Alexanderhof 20
2595 BE Den Haag

Telefoonnummer: 070-3106686
E-mailadres: secretariaat@cultuur.nl

Raad voor Cultuur

Prins Willem Alexanderhof 20, 2595 BE Den Haag

Heeft u een vraag?

Dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Digitaal ingediende Wob-verzoeken worden niet in behandeling genomen.

Voor media vragen kunt u bij Sander van der Eijk terecht.

Contactformulier

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)