Livecast: naar een wendbare en weerbare sector

Hoe wendbaar en weerbaar is de Nederlandse culturele en creatieve sector? Een vraagstuk dat
door de coronacrisis des te urgenter is geworden. Op maandag 16 november presenteert de Raad voor Cultuur in een livecast zijn advies ‘Onderweg naar overmorgen’ over de wendbaarheid en weerbaarheid van de culturele en creatieve sector aan minister Van Engelshoven (OCW).

Hoe wendbaar en weerbaar is de Nederlandse culturele en creatieve sector? Een vraagstuk dat
door de coronacrisis des te urgenter is geworden. Op maandag 16 november presenteert de Raad voor Cultuur in een livecast zijn advies ‘Onderweg naar overmorgen’ over de wendbaarheid en weerbaarheid van de culturele en creatieve sector aan minister Van Engelshoven (OCW). Naast de presentatie van inspirerende praktijkvoorbeelden uit de cultuursector, blikken scheidend voorzitter Marijke van Hees en de binnenkort vertrekkende raadsleden Özkan Gölpinar en Liesbet van Zoonen terug op de inzet van de raad vlak voor en tijdens de coronacrisis. Aan het eind van het programma presenteert Marijke van Hees het nieuwe advies aan minister Van Engelshoven (OCW). Moderatie is in handen van Maurice Seleky.

Tijdstip: 16 november om 16.00 uur.

Locatie: https://vimeo.com/478810032