Jeroen Bartelse algemeen directeur TivoliVredenburg

Na zeven jaar verlaat onze directeur, Jeroen Bartelse, de Raad voor Cultuur. Hij wordt met ingang van 1 augustus 2018 algemeen directeur van TivoliVredenburg in Utrecht. “Een geweldig vooruitzicht om aan de slag te gaan bij dit fenomenale podium in mijn eigen stad. En tegelijkertijd kijk ik terug op zeven bijzondere jaren bij de raad. Met raadsleden, het netwerk van adviseurs en mijn team in Den Haag heb ik mogen werken aan spraakmakende adviezen. Leerzame en inspirerende jaren die ik koester.”

Jeroen Bartelse

Marijke van Hees, voorzitter van de Raad voor Cultuur: “We zijn allemaal erg blij voor Jeroen, maar we gaan hem natuurlijk ontzettend missen. Met veel energie, humor en intelligentie heeft hij de raad de afgelopen jaren omgevormd tot een soepel functionerende netwerkorganisatie die niet meer is weg te denken als belangrijke adviseur van regering en parlement op het gebied van kunst, cultuur en media. Het team staat als een huis. Samen gaan we verder op de ingeslagen weg.”